gener 25, 2018

Andrés Iniesta i les empreses col•laboradores visiten el Servei de Neonatologia

L’Andrés i l’Anna van visitar el Servei de Neonatologia i van parlar amb els responsables i amb alguns pares que tenen els nadons ingressats

El jugador i la seva dona, l’Anna Ortíz, la Fundació Bancària “la Caixa” i les empreses Roche Farma, Ordesa, Buff i Nuk junt al grup musical Blaumut, van conèixer de primera mà el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron i alguns dels pares amb nadons ingressats.

El dijous 18 de gener, l’Andrés Iniesta, jugador del FC Barcelona, i la seva dona, Anna Ortíz, van visitar el Servei de Neonatologia de l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron per donar suport a la campanya “Amb tu, com a casa”, impulsada per la Fundació Bancària “la Caixa”.

L’Andrés i l’Anna van visitar el Servei de Neonatologia i van parlar amb els responsables del servei i amb alguns pares que tenen els nadons ingressats al Servei. El jugador va assenyalar: “tant la meva dona com jo estem molt contents de que Vall d’Hebron compti amb nosaltres per a aquesta iniciativa. Quan ets pare, tot ho sents molt més, i per aquest motiu empatitzem molt amb els pares dels nens prematurs. Estem molt agraïts de formar part d’aquesta gran família”.

Durant la visita, la Dra. Anna Ochoa, Directora Assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, va assenyalar que, gràcies al nou Centre de Neonatologia Avançada, serà més fàcil “convertir als pares i les mares en cuidadors, ja que podran conviure amb el seu nadó a l’hospital com si estiguessin a casa seva. La inclusió de les famílies en l’equip de cures i el contacte pell amb pell són essencials a l’hora de millorar l’evolució dels nadons prematurs i reduir les possibles seqüeles”.

Durant la jornada també van visitar el Servei de Neonatologia les empreses que ja han donat suport a la campanya, representades per Elianne Ros de la Fundació Bancària “la Caixa”, Rita Casas i Adrià Gómez de Roche Farma, Joan Sánchez Colomera de la Fundació Ordesa, Laura Rodríguez de Buff i Patrícia Dolliwa, Helena Casadesella i Ana Figuereo i de NUK. A més, a la visita també van assistir els components del grup musical Blaumut, per mostrar el seu suport a la campanya.