novembre 22, 2017

El Dia Mundial del Prematur a Vall d’Hebron

Tots som #BornToBeExtraordinary

El passat divendres 17 de novembre vam celebrar el Dia Mundial del Nen Prematur a l’Hospital MaternoInfantil Vall d’Hebron. Vam commemorar un dia tan especial com aquest amb una penjada solidària de peücs i imatges de guerrers sense armadura que, com l’Álvaro, van néixer per ser extraordinaris. Aquesta exposició serà durant uns dies al hall de l’Hospital MaternoInfantil, fes-li una visita!

Ens van acompanyar durant una visita pel Servei de Neonatologia algunes mares influencers com la Meritxell de @patucostacones, la Cristina @cristibolivar i l’Annaïs @annaisinsta. Altres com la Letty de @lettsdream, encara que no van poder ser-hi, ens van ajudar a fer difusió.

Després de la visita, el Dr. Perapoch va explicar “Amb tu, com a casa” destacant el propòsit final: portar un pas més enllà el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron. Va fer èmfasi en el fet de facilitar la lluita dels nens que han nascut abans de temps per tal que recuperin els estímuls que rebrien en el seu desenvolupament normal, en un entorn on tant ells com els pares se sentin com a casa gràcies el nou Centre de Neonatologia Avançada.

Com en tota celebració, no podia faltar un photocall i un bon berenar. I que millor que la xocolata del Mercat de Vall d’Hebron, la fruita del Mercat de la Boqueria i els croissants del servei ARCASA. Els més petits s’ho van passar pipa!

Tampoc va faltar la col·lecció #BornToBeExtraordinary. Les persones que ens van acompanyar durant l’acte no van dubtar en fer-se amb el seu model preferit, ajudant a fer possible el nou Centre de Neonatologia Avançada a través del seu granet de sorra.

Gràcies a totes les persones que ens van acompanyar durant un dia tan especial. Amb vosaltres sumem.

I tu, ja has posat el teu granet de sorra? Sigues #BornToBeExtraordinary fent la teva aportació.