agost 21, 2018

Estiu solidari

Com a casa, també durant l'estiu

Durant les vacances d’estiu, també podem donar suport a  les causes solidàries.  Els bebès prematurs s’han de quedar ingressat per ajudar-lo a suplir les setmanes de maduració que li falten amb una sèrie de cures i atencions mèdiques, i tecnològiques. Són #petitsguerrers que lluiten per sobreviure. Les seves famílies no poden estar amb ells tantes hores com tots plegats necessitarien, perquè no el poden portar a casa.

A Vall d’hebron, seguim endavant amb el projecte per construir el Centre de Neonatologia Avançada de Catalunya. Volem crear espais familiars que facilitin i protegeixin la intimitat dels bebès prematurs i les seves famílies dins l’hospital, perquè se sentin quasi com a casa, però amb la seguretat de tenir sempre professionals que els hi facin costat i els ajudin a superar la situació amb plena dedicació i vocació.

Per fer-ho realitat necessitem 880.000 €, i només portem recaptats 391.326 € (un 44,4% de l’import total).

Tot i que l’estiu és per desconnectar, gaudeix de les vacances solidaritzant-te! Entra a ambtucomacasa.com i ajuda’ns a construir el nou Centre de Neonatologia Avançada perquè més #petitsguerrers puguin sentir-se com a casa.