maig 8, 2018

Les infermeres premien el Servei de Neonatologia

La Fundació Infermeria i Societat ha atorgat a aquest servei el premi “Infermeria i Societat a la Difusió i Comunicació de la Professió Infermera”.

Gala Infermeria i Societat 2017

El Col·legi Oficial de Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB) va impulsar el 2015 la Fundació Infermeria i Societat, que atorga cada any diferents premis als projectes més destacats en l’àmbit de la infermeria. A la gala “Infermeria i Societat 2017”, la Fundació ha reconegut la tasca del Servei de Neonatologia de l’Hospital Materno Infantil amb el “Premi Infermeria i Societat a la Difusió i la Comunicació de la Professió Infermera”, per la comunicació del Projecte Germans.

El Projecte Germans del Servei de Neonatologia és un taller per als germans dels nadons ingressats a la Unitat de Cures Intensives Pediàtriques de l’Hospital Maternoinfantil de Vall d’Hebron. A través de jocs i situacions simulades, se’ls prepara per acostumar-los a veure els seus germans petits en un entorn mèdic hospitalitzat. La responsable del projecte és la infermera Estrella Gargallo.

Aquests premis posen en valor la capacitat de les infermeres i infermers per millorar el benestar dels pacients gràcies a la seva pràctica diària, les seves aportacions professionals i el seu compromís amb la societat de la qual té cura. En aquesta edició, l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha aconseguit dos guardons. D’altra banda, Montserrat Llinàs Vidal, supervisora d’Infermeria del Programa Especial de Malalties Infeccioses ha rebut el premi “Infermeria i Societat a la Innovació Infermera” pel seu projecte anomenat “Model integrat d’assistència a pacients urològics que requereixen la instauració de rentaments vesicals continus (LVC)”.