desembre 21, 2017

Ja és Nadal

Com a casa, enlloc

Ara al Nadal, més que mai, és temps d’estar junts, amb els amics i la família. De fer caliu, pinya, a casa. Per a les famílies que han de tenir cura dels seus nadons que són a l’hospital, és més complicat, el viuran d’una altra manera. Auxiliars, infermeres, doctors i tots els professionals de l’Hospital ens convertirem en la seva família. Però, en realitat, voldríem que la seva hi pogués ser. Per això volem crear un espai familiar a l’UCI de Neonatologia on les famílies se sentin una mica més a casa.

Aquest Nadal pensa en ells quan facis la carta al Pare Noel o als Reis Mags, amb els teus millors desitjos i la teva aportació per construir el nou Centre de Neonatologia Avançada. I és que per ells el millor regal aquest Nadal serà el teu donatiu.

També pots posar un paquet a l’arbre amb una samarreta de la col·lecció #BornToBeExtraordinary i ensenyar el teu costat més extraordinari a les teves xarxes socials, com han fet les mares influencers que donen suport a la causa. Fem realitat el nou Centre de Neonatologia Avançada per millorar el benestar emocional de les famílies durant la seva estada a l’hospital i aconseguir una recuperació més ràpida i eficaç d’aquests petits guerrers. Regalem amor aquest Nadal!