novembre 6, 2017

Les mamis influencers també són #BornToBeExtraordinary

I tu, també ho ets?

Lost in Vogue, Happy Ohana, Cristi Bolivar, Desirée Jurado, Palabra de madre, Mamá ingeniera, Una mamá motera, Beatriz Millán, Poleomenta tejiendo, Mamá, Beltrán y su mundo, Teo y Olivia, Annaisinsta, Noemie Fergo, Nina Clave, Letts Dream, To the mum and back, Mum and Home, Tus patucos y mis tacones i Monika Belmonte s’impliquen amb “Amb tu, com a casa”. Són mares que han viscut situacions similars a prop o que tenen un gran esperit solidari que ens han ajudat fent difusió del projecte a les seves xarxes socials, aconseguint arribar a més i més gent. Volem donar les gràcies a totes elles i a les que s’implicaran, perquè vosaltres també sou #BornToBeExtraordinary.

Encara que ens queda molt camí per recórrer, a poc a poc ja estem més a prop d’aconseguir el repte, de fer realitat el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron.

Sigues #BornToBeExtraordinary posant el teu granet de sorra. Hi ha diferents maneres de col·laborar, des de fer un donatiu econòmic, comprant el model de la col·lecció #BornToBeExtraordinary que més t’agradi, compartint el projecte a les teves xarxes socials o fent-ne difusió de manera alternativa. Implica’t!